Välkommen

Åkeri Gävle

Vårt åkeri i Gävle kör och levererar ditt gods på ett säkert, tryggt och miljömedvetet sätt. Vi kör främst gentemot företag men har även möjlighet att frakta gods åt privatpersoner.

Ett åkeri för dig i Gävle

Vårt åkeri i Gävle har ett brett arbetsområde där vi tar oss an stora som små uppdrag av olika slag. Därför har vi inte bara små lastbilar som vi enkelt kan köra mindre bud med men även stora, för att kunna anpassa lastbilen utefter arbetet. Dessutom är våra lastbilar även tempererade vilket gör att vi kan frakta specialgods som kräver en viss temperatur.

Anlitar du vårt åkeri i Gävle kan vi garantera en helt säker transport utan konstigheter, och eftersom nöjda och trygga kunder är någonting vi värdesätter, hoppas vi på ditt fulla förtroende. Oroa dig inte, arbete nära kund och service är en självklarhet för oss!

Vi utgår från Gävle

Vår utgångspunkt är runt Gävle men vi kör runt om i hela Sverige. Bland annat linjen Hälsingland – Gästrikland – Jönköping åt Schenker. Dessutom kör vi fjärrtrafik på sträckan Jönköping Värnamo, vilket vi gjort i över 45 år. Som ett åkeri arbetar vi för individen, företaget och samhället.

Ett åkeri med fokus på säkerhet!

Anderssons Åkeri

Tjänster hos oss

Oavsett vilken typ av transport du behöver hjälp med så kan vårt åkeri i Gävle hjälpa dig med det. Vi åtar oss alla typer av uppdrag och anpassar oss efter det godset just du behöver en extra hand med. Vi ser till att varje transport sker med noggrannhet, vi har som erfaret åkeri i branschen arbetat med många olika typer av projekt och gods. Välj därför oss!

En lastbil från åkeri i Söderhamn åker på en asfaltsväg. Runt omkring finns det mycket skog.

Inrikestransport

Med vårt åkeri får du pålitliga och smidiga inrikestransporter till bra priser. Hos oss får du alltid personlig service när du kontaktar oss för en transport. Vi kör längre inrikestransporter, lokala bud samt större frakter runt om Sverige.

En chaufför lastar ut en pall i en lastbil

Pallfrakt

Behöver er verksamhet en logistiklösning för pallfrakt? Ett utav de vanligaste uppdragen vi åtar oss är palleverans till och från olika verksamheter Våra chaufförer är väl insatta inom logistik och transport vilket gör det enkelt för dig som kund.

På en asfaltsväg kör en vit lastbil från åkeri i Sandviken.

Fjärrtrafik

Det kan av flera anledningar finnas behov av en kontinuerlig och regelbunden körning. Vårt åkeri utför fjärrtrafik runt om i Sverige utefter dina önskemål och behov. För tillfället har vi fjärrtrafik Jönköping-Värnamo men även längre sträckor än så.

Ett åkeri i generationer

Vårt åkeri i Gävle har funnits ända sedan 30-talet. Det startades då av farfar Ante Andersson som körde fisk från Norge. Därefter har vi kört allt från fjärrtrafik till spån och flisbilar. Efter att både Farfar Andersson och pappa Curt Andersson var det dags för sonen Bernt-Åke Andersson att driva det åkeri som gått i generationer.

Enkla, bekväma och trygga körningar

Idag drivs Andersson Åkeri med passion för att ge företag och privatpersoner enkla, Bekväma och trygga körningar från ett professionellt åkeri i Gävle. Våra 27 anställda kör olika lastbilar runt om Sverige. Bland annat kör vi 13 fjärrbilar och budbilar åt Schenker, regelbundet och vid behov.

Säkerhet, kunskap och ambition

Som ett åkeri i Gävle tar vi ansvar!

Som ett seriöst åkeri i Gävle är vårt mål att alltid kunna nå upp till dina förväntningar, samt att varje transport ska gå rätt och tryggt till. Vi har som krav på alla våra chaufförer att vara föredömen i trafiken, och se till att allt kommer fram på ett säkert sätt. Anlita oss som åkeri i Gävle, Hudiksvall, Sandviken, Söderhamn eller Bollnäs.

Ledningen och anställda på Anderssons Åkeri följer följande punkter:

Bild på blå lastbil med blått släp.